OLEJNICE BOWDENU
OLEJNICE BOWDENU
OLEJNICE BOWDENU
OLEJNICE BOWDENU
OLEJNICE BOWDENU
OLEJNICE BOWDENU
OLEJNICE BOWDENU
OLEJNICE BOWDENU
Craft-Meyer

OLEJNICE BOWDENU

Č. artiklu 10091804
|

1 Hodnocení

251,85 Kč 1
Popis

OLEJNICE BOWDENU

Bowdenová lanka je třeba pravidelně mazat nebo promazávat. Jedině tak lze zajistit dlouhou životnost. Kromě toho se naolejovaná bowdenová lanka mnohem lépe ovládají. Olejnička bowdenových lanek od společnosti Craft-Meyer tuto práci odvede čistě a rychle. Používá se velmi snadno a výsledek je opravdu dobrý.

A tak to funguje:
Demontuj mazané bowdenové lanko z řídítek. Olejnička bowdenových lanek má na vnitřní straně několik stupňů pro různé vnější průměry plášťů. Proto vlož bowdenové lanko do olejničky tak, aby byl plášť opřen o jeden z vnitřních okrajů a jádro bowdenového lanka (vnitřní drátěné pletivo) vyčnívalo z olejničky. Přístroj nyní pomocí seřizovacího šroubu přitáhni. Bočním otvorem v olejničce můžeš nyní pomocí spreje nebo konvičky s olejem dopravit mazivo na lanko dovnitř bowdenového lanka.

Rozsah dodávky:
1x olejnička bowdenových lanek Craft-Meyer

Dokumenty
Hodnocení (1)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar