MOTOMANIA SADA MAGNETŮ
MOTOMANIA SADA MAGNETŮ
MOTOMANIA SADA MAGNETŮ
MOTOMANIA SADA MAGNETŮ
Motomania

MOTOMANIA SADA MAGNETŮ

9-DÍLNÝ, VČ. DÁRK. KRAB.

Č. artiklu 10017702
|

Zatím žádné hodnocení.

225,63 Kč 1
Popis

MOTOMANIA SADA MAGNETŮ 9-DÍLNÝ, VČ. DÁRK. KRAB.

Kovová dvířka lednice jsou ideální magnetickou nástěnkou. Bílá, každý si čas od času potřebuje někam připnout poznámku, vzkaz, pohlednici, rozvrh, fotografii, výstřižek z novin apod. Samozřejmě, že se všichni jdou podívat do kuchyně. Často chybí atraktivní magnety, které drží a zároveň vypadají dekorativně. Stejně jako vtipný, 9-dílnýe MOTOmania Sada magnetů včetně praktické dárkové krabičky (70 x 93 x 20 mm.
Celoplošné magnety na zadní straně zajišťují, že i několik lístků zůstane pevně na svém místě. Hodí se také na magnetickou tabuli v kanceláři, klubovně nebo na kovovou polici v dílně.

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar