KR. PLACHTA LOUIS
KR. PLACHTA LOUIS
Louis

KR. PLACHTA LOUIS

Č. artiklu 10054365
|

5 Hodnocení

NPC 2 502,25 Kč 2
od 1 751,50 Kč 1
Popis

KR. PLACHTA LOUIS

Při vývoji krycí plachty Louis Performance EVO jsme se až do nejmenších detailů soustředili na splnění vysokých požadavků našich zákazníků na ochrannou plachtu. A výsledek je opravdu působivý. Tato krycí plachta je jedním z nejlepších výrobků na trhu.
Model Performance je vyroben z těžkého materiálu odolného proti UV záření. Uvnitř je podložen měkkou netkanou textilií, která pomáhá předcházet poškrábání laku vozidla. Ve výšce řídítek jsou zakomponovány reflexní proužky, jejichž odrážející se světlo dává všem neomylně najevo, že zde stojí něco velkého. Motorka je tak ve větším bezpečí. Zejména když parkujete u krajnice, ale samozřejmě také pro vozidla zaparkovaná například v podzemní garáži. Mimochodem, v zadní části krycí plachty je velké průhledové okénko, skrz které je dobře vidět na registrační značku. To se doporučuje vždy, když motorku parkujete na veřejné komunikaci.

Tkanina odolná proti zašpinění spolu se dvěma větracími otvory ve výšce rukojetí účinně zabraňuje kondenzaci vlhkosti například v důsledku teplotních výkyvů. Účinně tak brání před korozí. Vnitřní materiál ve spodní třetině plachty je odolný vůči vysokým teplotám. Díky tomu je možné vozidlo zakrýt, i když ještě zcela nevychladlo. V neposlední řadě zajišťuje široký středový pás, pružné pásky vpředu a vzadu a upevňovací pásek všitý uprostřed spodní částí, aby plachta zůstala trvale vypnutá. A to i při silnějším větru.

Samotnou plachtu můžete zabezpečit proti krádeži pomocí zámku (objednávejte zvlášť).
Materiál: 100 % polyester (ripstop) s povrchovou úpravou TPU
Barva: černá/modrá
Dodává se v praktické přepravní tašce s průhledovým okénkem

K dispozici ve třech velikostech:

Velikost M
A: 200 cm, B: 113 cm, C: 74 cm, D: 76 cm, E: 54 cm

Velikost L:
A: 215 cm, B: 122 cm, C: 97 cm, D: 76 cm, E: 58 cm

Velikost XL:
A: 240 cm, B: 158 cm, C: 129 cm, D: 71 cm, E: 68 cm

Důležité informace:
U některých modelů motorek (zejména enduro) nemusí být tepelná ochrana uvnitř krycí plachty stoprocentně zaručena, protože výfuková soustava těchto vozidel je vzadu velmi vysoko.

Nosiče zavazadel, brašny, štíty nebo jiné větší úpravy motorky mohou výrazně změnit rozměry, takže možná budete muset zvolit větší/jinou plachtu!

Tolerance u celkové délky (A) krycích plachet s gumičkou je 15–20 cm. Pokud je vaše vozidlo například o 15 cm delší než uvedená celková délka (A) krycí plachty, můžete ji i přesto použít.

Dokumenty
Hodnocení (5)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar